Prijs

t/m

Kleur

USB Sticks met logo

Bedrukte USB Stick met logo online bestellen bij RoHil Relatiegeschenken.
Dé USB Sticks leverancier voor al uw USB Sticks als relatiegeschenken met uw bedrijfslogo en/of t ekst compleet in eigen huisstijlkleuren en ontwerp.

Uw USB stick met logo? Daar trekt u aandacht mee!

Een goede relatie met zakenpartners en/ of uw werknemers is erg belangrijk voor uw bedrijf en wij begrijpen dat. Bij RoHil Relatiegeschenken te Arnhem kunt u terecht voor unieke relatiegeschenken met uw eigen logo. Wie houdt er nou niet van een presentje en vooral als het ook nuttig en bruikbaar is? Juist nu in het digitale tijdperk waarin wij leven is een memory stick een erg belangrijke gadget voor werknemers, maar ook voor fotografen, studenten en scholieren. Al ons werk moet tegenwoordig digitaal aangeleverd worden en wat is nu handiger dan een mooie USB stick om al die belangrijke informatie in op te slaan? Door het kleine formaat is het praktisch en…zo komt uw logo of bedrijfsnaam elke keer tevoorschijn bij gebruik! Ideaal dus.
 

Leuke USB sticks met logo als verrassing voor relaties

Leuke USB sticks met logo worden vaak gekocht als verrassing voor relaties. Het mooie van deze leuke USB sticks is dat ze er in eerste instantie niet uitzien als USB sticks. Door deze decoratieve waarde zijn de leuke USB sticks niet alleen functioneel, maar is het ook leuk voor relaties om te krijgen.