Paraplu's bedrukken

Paraplu's bedrukken? Een vaak gebruikt relatiegeschenk. Bedrukte paraplu's eenvoudig online bestellen via onze webshop. De paraplu's bedrukken wij in 1 t/m 4 PMS kleuren of desgewenst in full colour. Op 1, 2 of 4 segmenten voor een maximaal bereik van uw reclameboodschap. Bedrukte levering al vanaf 3-5 werkdagen mogelijk. Onbedrukt binnen 1-2 werkdagen verzonden.  

Heeft u specifieke wensen? Dan kunnen we ook een paraplu volledig naar uw wensen laten maken. Neem hiervoor even contact op. 

Paraplu als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk wordt het meest gewaardeerd als het een praktisch artikel is. Een paraplu komt in Nederland vaak van pas. Daarnaast is een paraplu optisch erg opvallend. Bijvoorbeeld bij de lokale voetbalvereniging of in de winkelstraat. Een bedrukte paraplu valt zeker op. Laat paraplu's bij RoHil Relatiegeschenken te Arnhem geheel naar wens bedrukken.


Paraplu met logo bedrukken

Een stormparaplu met uw logo laten bedrukken? Er is niks mooiers als het koppelen van uw bedrijf aan een kwalitatief hoogwaardig artikel. Stormparaplu's zijn bestand tegen harde windstoten. Een mooi artikel dus om uw logo op te laten bedrukken.


Paraplu's goedkoop bedrukken

Naast de kwaliteit is de prijs belangrijk. Wij rekenen lage kosten voor het bedrukken van onze best verkochte paraplu's. De kwaliteit van de bedrukking is daarnaast van een hoge kwaliteit. Middels zeefdruk zorgen wij ervoor dat bedrukking nog lang mooi blijft, tegen een scherpe prijs. Zo blijft uw logo lang zichtbaar voor een maximaal communicatiebereik.