Prijs

t/m

Kleur

Relatiegeschenken

Zou u ook graag uw logo op een mooie wandklok willen hebben? Of wat dacht u van een weerstation? Bij ons kan het! Laat nu snel uw tijdsstuk bedrukken in full colour! Als bedrukking niks voor u is en u heeft het meer op een klassieke uitstraling dan kunt u ook de achterkant van bijvoorbeeld het horloge laten graveren! Een ruim aanbod aan relatiegeschenk klokken, horlogesen weerstations. Neem contact met ons op.

 

Bedrukken van klokken, horloges en weerstations

Het bedrukken op horloges, klokken en weerstation is erg afhankelijk van een aantal aspecten. Heeft u speciale wensen om het product te personaliseren, laat het gerust weten dan gaan wij kijken naar het geschikte geschenk. Een digitale proefdruk volgt ook nog voor het artikel bedrukt gaat worden. RoHil relatiegeschenken levert weerstations, horloges en klokken ook onbedrukt.

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!

Heeft u speciale wensen ten aanzien van een horloge, weerstation of klok, laat het ons weten wij gaan graag voor u opzoek naar het geschikte geschenk. Ook voor bijzonder horloge merken. Neem hiervoor gerust contact op.