Prijs

t/m

Kleur

Duurzame relatiegeschenken

Naast de bekende relatiegeschenken als pennen, notitieblokken en paraplu’s, zien we bij RoHil Relatiegeschenken vaak trends op het gebied van relatiegeschenken. Een trend die duidelijk naar voren komt, zijn de duurzame relatiegeschenken. In deze categorie vindt u al onze duurzame artikelen; van bamboe boxjes tot biologisch afbreekbare pennen. 

 

 

Online duurzame relatiegeschenken bedrukken

Het milieu is een steeds prominentere rol gaan spelen binnen onze maatschappij. Als ondernemer probeert u wellicht bij te dragen aan een beter milieu door een milieubewustere manier van produceren, door minder vaak de auto te pakken voor een bezoek aan zakenpartners, enzovoorts. Hoe zorgt u er op dit moment voor dat u milieubewust bezig bent? Ook met relatiegeschenken voor zakenpartners en medewerkers kunt u een milieubewuste keuze maken. RoHil Relatiegeschenken biedt verschillende duurzame relatiegeschenken aan, die u geheel naar wens kunt laten bedrukken. Zo worden uw relatiegeschenken nog persoonlijker!

Verschillende soorten duurzame relatiegeschenken

Duurzame artikelen worden in verschillende soorten en modellen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan eco sleutelhangers, een kleine zaklamp, enzovoorts. Door de diversiteit aan duurzame relatiegeschenken zult u vrijwel zeker een relatiegeschenk vinden die aansluit bij uw medewerkers en zakenpartner.

Na het selecteren van de gewenste relatiegeschenken kunt u deze heel eenvoudig laten bedrukken. Dit doet u door een logo of bedrijfsnaam te uploaden en vervolgens de gewenste kleur te selecteren. Wij zorgen er vervolgens voor dat het logo op de eco artikelen wordt gedrukt en het geheel bij u op kantoor wordt afgeleverd. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw relatiegeschenken!