Prijs

t/m

Kleur

Bedrukte bidons

Wilt u bedrukte bidons met logo? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bidons, zodat je er altijd een vindt die bij jouw budget en smaak past. Sommige bidons met logo zijn al leverbaar vanaf 50 stuks. Hebben wij je interesse gewekt? Vraag direct een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Geen zorgen: het voorbeeld is geheel vrijblijvend.  Wilt u liever een Tacx bidon, deze kunnen wij ook voor u leveren. Neem gerust contact met ons op.

Bedrukte bidons

Het geven van een bedrukte bidon als relatiegeschenk kan ook voor uw eigen organisatie verschillende voordelen met zich meebrengen. Tijdens het sporten zullen andere sporters het logo of de bedrijfsnaam op de bidon van een zakenpartner zien, waardoor u met bedukte bidon als relatiegeschenk kunt werken aan het uitbreiden van uw naamsbekendheid.

Taxc Bidons met logo

Mix and match bij RoHil uw eigen Tacx bidon. Wij bieden verschillende modellen Tacx drinkbussen aan waarbij u uit verschillende kleuren bidon en dop kunt kiezen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk uw eigen trektuit te kiezen. Uw logo, tekst, bedrijfsnaam of slogan kunnen wij volledig rondom bedrukking in 1 tot 6 kleuren of in full colour. Mocht u slecht een subtiel logo op de bidon hebben is dit natuurlijk ook geen probleem. Tacx bidons zonder bedrukking bestellen is uiteraard ook mogelijk. Of kies voor een van de andere bidon modellen gemaakt van aluminium of kunststof. Heeft u interesse in de Taxc bidons, neem dan even contact op.
 

Bedrukte bidons bestellen

Bestel uw bidons met bedrukking snel en gemakkelijk op RoHil Relatiegeschenken te Arnhem. Onze bidons zijn al vanaf 50 stuks te bedrukken met uw eigen PMS kleuren. U kunt uw relatiegeschenk, giveaway of promomateriaal zelf personaliseren en zelf kiezen voor het aantal drukkleuren. Personaliseer uw eigen bidons door de kleur van de dop te combineren met een andere kleur, die mooi aansluit op uw logo of huisstijl. Naast het logo heeft u nog voldoende ruimte om een mooie slogan, tekst, website adres of boodschap als opdruk te plaatsen. Wij zullen voor u hiervoor een ontwerp maken, zodat u uw perfecte relatiegeschenk kunt bestellen. Wij gaan dan de bidons bedrukken en kunnen al binnen 8 dagen leveren. Vaak zelfs sneller.